5 признания на един сваляч

Направихме интервю с известен спортист, който, да кажем, доста вършее, за да научим истината за това какво се върти в главата на един сваляч. Неофициално, той ни издаде няколко тайни, така че считай се за предупредена.

1. Ако внезапно те обсипе с подаръци, това е прекалено хубаво, за да е истина – вероятно е неговият начин да се справи с вината си, след като си е поиграл зад гърба ти.

2. Нашият шпионин признава, че той и неговите съотборници обсъждат всичко в съблекалнята. Свалячите в света на обикновените мъже го правят, докато пият бира. Приготви се твоите интимни жестове да се разнищят публично…

3. Свалячите са свикнали да получават отговор „да“. Затова, когато момичето се противопоставя и не се съгласява с всичко, което той предлага, той е заинтерсован и ще я преследва по-здраво. Но не бъркай това ранно преследване за истински интерес – него трябва наистина да докаже.

4. Ако подозираш, че ти изневерява, се довери на инстинктите си и го зарежи. Ако излизаш със сваляч – където има пушек, има и огън.

5. Свалячите не искат да са такива завинаги – те искат в един момент да станат съпрузи и бащи. И не искат да провалят това, защото, както твърди нашият човек, когато си на 50 и майката на децата ти е с друг мъж и е щастлива, а ти си сам и нещастен, си мислиш „За 30 минути кеф… провалих целия си живот…“. Мило е. Но не е наистина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *