5 най-използвани социални мрежи

Социалните мрежи станаха неизменна част от ежедневието ни и няма и ден в който да не проверите какво ново става с приятели и роднини. Кои са петте най-използвани според нас:

Фейсбук безспорно е №1 както по брой потребители така и по функционалност. Всички имате профили в тази социална мрежа, споделяте на стената си снимки и събития, следите какво става с вашите приятели и познати. Чата и безплатните видео разговори са хит сред тинейджърите и те почти не отлепят очи от телефоните си дори и за миг.

Инстаграм и предпочитана социална мрежа от младите която е специализирана за качване и споделяне на снимки. Няма толкова голям избор от функционалности но е №2 според нас.

Гугъл + е №3 в нашата класация. С профилите си в гиганта Гугъл можете да споделяте снимки и новини, да последвате познати или нещо което Ви харесва, да правите групи и т.н.

Пинтерест е по-малко известна в сравнение с предишните написани, но тя е и специализирана за споделяне от така наречените дъски. Също предлага създаване на групи, последователи и т.н.

№5 са няколко социални мрежи които имат повече популярност извън България. Това са Туитър, Линкедин, Редит, които все пак имат и български последователи.

This article has 1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *