5 любими марки спортни стоки

Спорта е свързан с екипировка и борбата за избор на марка е голяма сред производителите на спортни стоки и екипировка. Кои са любимите марки и какви са предпочитанията при покупка на спортни артикули.

Adidas безспорно е №1 в предлагането на спортни стоки, екипировка и аксесоари. Дали търсите да закупите спортно облекло, маратонки или екипировка това е първия избор на младите. Богато разнообразие от спортни екипи, футболни топки, бутонки и маратонки, всичко това е с марка Адидас.

Nice е може би вторият избор при търсене на спортни стоки. Фирмата е с традиции и предлага богат набор от спортни стоки, като е и спонсор на доста отбори в различните видове спорт.

Puma също се нарежда сред лидерите в спортната индустрия и по специално във футболната екипировка и екипи. Предлагат богата гама от футболни обувки, топки и екипи.

Reebok са фирма с традиции в призводството на маратонки и са предпочитани заради по-ниските цени и атрактивните дизайни на своите артикули.

Umbro е не толкова известна марка в страната, но предлагат спортни екипи и екипировка в почти целия свят като са по известни в Америка.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *